Welcome to Europe

Det er European week på UWCCR, og rundt 40 europeere er i full sving med å dele sin kultur på forskjellige måter. I går hadde vi en simulering om innvandring i Europa. Alle ikke-europeere hadde fått en identitet og målet var å oppnå oppholdstillatelse i UWC-land. Alle europeerne hadde tatt på seg formelle klær og jobbet på forskjellige kontorer som innvandrerne måtte innom. Jeg var i «Bureau of Citizenship and Immigration Services», og min oppgave var å dele ut pass, for så å sende dem av gårde på sine respektive ruter.

Etter de hadde vært på mange forskjellige kontorer, mange ganger frem og tilbake, kom de tilbake, og hadde de fått tak i alt de skulle kunne de få oppholdstillatelse, noe som også ga dem en billett til snack, som i går var engelsk te og scones.
 
I dag har jeg tilbragt to timer på kjøkkenet for å tilberede franske crepes til hele skolen og i morgen skal vi lage bruschetta. Hver dag har vi forskjellige aktiviteter som til slutt ender opp med et show på fredag, europeisk brunch på lørdag morgen, og på kvelden skal vi ha rave i det uferdige «student center» som de holder på å bygge ved fotballbanen. Hei og hopp, velkommen til Europa i Costa Rica. 

 

 
Programmet for uka. Skål for europeisk effektivitet

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.