Welcome to Europe

Det er European week på UWCCR, og rundt 40 europeere er i full sving med å dele sin kultur på forskjellige måter. I går hadde vi en simulering om innvandring i Europa. Alle ikke-europeere hadde fått en identitet og målet var å oppnå oppholdstillatelse i UWC-land. Alle europeerne hadde tatt på seg formelle klær og jobbet på forskjellige kontorer som innvandrerne måtte innom. Jeg var i «Bureau of Citizenship and Immigration Services», og min oppgave var å dele ut pass, for så å sende dem av gårde på sine respektive ruter.

Etter de hadde vært på mange forskjellige kontorer, mange ganger frem og tilbake, kom de tilbake, og hadde de fått tak i alt de skulle kunne de få oppholdstillatelse, noe som også ga dem en billett til snack, som i går var engelsk te og scones.
 
I dag har jeg tilbragt to timer på kjøkkenet for å tilberede franske crepes til hele skolen og i morgen skal vi lage bruschetta. Hver dag har vi forskjellige aktiviteter som til slutt ender opp med et show på fredag, europeisk brunch på lørdag morgen, og på kvelden skal vi ha rave i det uferdige «student center» som de holder på å bygge ved fotballbanen. Hei og hopp, velkommen til Europa i Costa Rica. 

 

 
Programmet for uka. Skål for europeisk effektivitet

Kanskje du er interessert i dette…