Webinar for søkere på United World Colleges (UWC)

04/11/2020

Syntes du det høres spennede ut å få venner fra hele verden? Er du fortsatt ikke sikker på om UWC er noe for deg? Har du vanskeligheter med å overbevise foreldrene dine? Kanskje du har noen spørsmål du gjerne skulle hatt svar på før du sender søknaden din? Eller vil du bare vite hvordan livet på en av de 18 UWC-skolene er? Bli med på webinar om United World Colleges. 

I år organiserer UWC Norge et digitalt infomøte for at du skal få svar på alle spørsmål du eller dine foreldre måtte ha om UWC. Webinaret holdes 26. November fra 18:00-20:00. Du kan melde deg på via denne lenken: zoom.us/webinar/register/WN_1MuVRF9iSYyyzvOQ6D4wYw 

På det digitale infomøte vil du blant annet høre om disse temaene: 

  • Hva er UWC 
  • Hvordan er det å være elev på UWC 
  • Hvordan er det å være UWC-forelder 
  • Hvordan søker man 
  • Skolepenger og finansiering 


Det vil også være anledning til å stille spørsmål! Vi håper å se deg digitalt på vårt infomøte. Har du ikke anledning til å delta, men har spørsmål kan du alltids kontakte oss på info@no.uwc.org 

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.

Søknaden for 2022 er åpen!

Søknaden for 2022 er åpen!

Nysgjerrig på verden? Eller kanskje du kjenner en engasjert ungdom?

Nå har søknadsskjemaet til United World Colleges åpnet!

Hvert år får 40 norske elever tilbud om å studere og fullføre videregående ved de ulike UWC-skolene over hele verden. Kanskje er du en av dem neste år!