Vi er live!

Hei!

Vi er nå LIVE fra United World College Costa Rica! Showet kan dere se her. Og vi kommer til å være live til og med klokka 1100. Kom innom, da vell!

Da er vi ferdige med LIVE-showet. Vi hadde på det meste rundt 12 som så på, og fikk mange gode spørsmål. Håper det hjalp dere som skal på intervju litt med nervene, og håper å se dere igjen neste gang vi streamer LIVE. Vi snakkes!

– Martin Wik Fowler, UWCCR ’09-’11

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.