Vellykket outrosamling og avslutningsseremoni

Med strålende sol og ærverdige Abbediengen Hovedgård som kulisse lå alt til rette for en flott feiring av årets nye tilskudd til alumninettverket i UWC Norge.

Dette var andre året at nettverksgruppen arrangerer en slik feiring. På dagtid var 11 av elevene samlet til en outrosamling. Opplegget var delt i tre, hvor det var samtale, refleksjon og deling av erfaring fra henholdsvis tiden før UWC, underveis og gode diskusjoner over hva elevene har i vente etter UWC. Fra fjorårets tre deltakere var det en gledelig økning i år. Basert på tilbakemeldingene fra deltakerne, er dette et opplegg hvor alle elever vil ha nytte av å delta og noe som fortsatt vil blir arrangert.

Senere på kvelden var en litt større gjeng elever og et knippe foreldre samlet for en hyggelig seremoni i Foreningen Nordens lokaler på Abbediengen Hovedgård i Oslo. Leder Elizabeth Sellevold ønsket velkommen, før bevertning med nydelig mat og drikke stod for tur. Tidligere leder av UWC Norge, Kari Laumann, holdt kveldens tale hvor hun på glimrende vis presenterte en oversikt over de frem viktigste tingene som folk tar med deg fra UWC. Dette var noe alle nikkende kjente seg igjen i. Kveldens kulturelle innslag var ved Tuva, elev ved UWC Maastricht. Hun fremførte en nydelig sang akkompagnert av ukulele. Dette var egenkomponert musikk, meget imponerende. Kvelden ble avsluttet med utdeling av diplom og blomster som et synlOutrohelg 2016 ig bevis på at elevene nå har fullført sin utdanning ved et UWC og at de er fullverdige medlemmer av alumninettverket til UWC Norge.

Neste år vil nettverksgruppen se på muligheten for å kombinere sommerfest og avslutningsseremoni slik at arrangementet kan få et større antall deltakere, noe elevene absolutt fortjener.

Kari Laumanns oversikt over de fem viktigste ting folk tar med seg fra UWC:

  1. Vennskap på tvers av grenser
  2. Være en verdensborger
  3. Personlig utvikling
  4. Idealisme
  5. Akademisk springbrett

Kanskje du er interessert i dette…