UWCCR: Camp

Nå sitter jeg og spiser kjeks som kostet 450 colones (nesten 1 dollar), ved siden av Felix fra Kenya og Anders fra Sverige. Vi ble nettopp ferdige med noen møter angående IT og ’Bli kjent med Costa Rica’ programmet til skolen.

De siste to dagene har vært utrolig hektiske. På mandag dro vi på ‘Camp’ i fjellene. Selve stedet var helt utrolig pent, med utsikt over hovedstaden, San Jose. På campen spilte vi masse spill, ble kjent med hverandre og hadde talent-show (det var så mange som ville fremføre at de måtte si stopp etter tre og en halv timer). I går (siste dagen) gikk Janne fra Finland, ‘Hot Candy’ (kallenavn) fra Hong Kong og jeg til en elv i nærheten av campen. Der gikk vi oppover elven på steinene. Det var akkurat som hentet ut fra en propaganda-film om landet. Svære trær som bøyde seg over elven, lianer, og helt utrolig grønt. Dette er et pent land!

Jeg legger igjen addressen min her. Det hadde vært utrolig hyggelig om noen hadde sent meg ett brev eller noe lignengde. Er mye mer personlig enn mail!

 

Martin Wik Fowler

United World College Costa Rica
P.O. Box 678-6150
San José, Costa Rica

Les hele innlegget med bilder på bloggen min.

– Martin Wik Fowler, UWC Costa Rica ’09-’11

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.