UWCCR: Camp

Nå sitter jeg og spiser kjeks som kostet 450 colones (nesten 1 dollar), ved siden av Felix fra Kenya og Anders fra Sverige. Vi ble nettopp ferdige med noen møter angående IT og ’Bli kjent med Costa Rica’ programmet til skolen.

De siste to dagene har vært utrolig hektiske. På mandag dro vi på ‘Camp’ i fjellene. Selve stedet var helt utrolig pent, med utsikt over hovedstaden, San Jose. På campen spilte vi masse spill, ble kjent med hverandre og hadde talent-show (det var så mange som ville fremføre at de måtte si stopp etter tre og en halv timer). I går (siste dagen) gikk Janne fra Finland, ‘Hot Candy’ (kallenavn) fra Hong Kong og jeg til en elv i nærheten av campen. Der gikk vi oppover elven på steinene. Det var akkurat som hentet ut fra en propaganda-film om landet. Svære trær som bøyde seg over elven, lianer, og helt utrolig grønt. Dette er et pent land!

Jeg legger igjen addressen min her. Det hadde vært utrolig hyggelig om noen hadde sent meg ett brev eller noe lignengde. Er mye mer personlig enn mail!

 

Martin Wik Fowler

United World College Costa Rica
P.O. Box 678-6150
San José, Costa Rica

Les hele innlegget med bilder på bloggen min.

– Martin Wik Fowler, UWC Costa Rica ’09-’11

Kanskje du er interessert i dette…