UWC of the Adriatic, Italia

Tiden har kommet for å poste mitt første UWC innlegg fra Adriatic på denne bloggen. Har brukt rundt 20 minutter på å logge inn og 30 ekstra minutter på å legge ved tre bilder, siden internettet på datamaskinen min tydeligvis liker italiensk litt for mye, og verken data-italiensken eller data-egenskapene mine er spesielt nevneverdig.

Jeg har blogget regelmessig siden jeg kom ned hit i September, så hvis noen er interessert i å lese om hvordan livet er på den beste (!!) UWC skolen, kan dere besøke johanneraabe.blogg.no
Personlig blogg, laget for å oppdatere familie, venner og eventuelle søkere til UWC. Jeg er ikke den typiske norske bloggjenta, så ta innleggene mine med en klype salt. Skal prøve å dobbeltposte noen av innlegge.

Stressfaktoren er høy er nede, men jeg liker det. Har italiensk prøve i morgen, sangtime og tre ulike øvinger i dag, siden vi førsteåringer arrangerer EE-show på fredag! I morgen kommer faktisk to representanter fra nasjonalkomiteen, noe som blir spennende. Siden vi bare er fire nordmenn her nede (alle jenter) blir det deilig å kunne snakke norsk med flere for noen dager. Jeg er seriøst bekymret over norsken min her nede, haha.
 
Legger ved noen bilder bare for å bevise at det faktisk er så nydelig her nede som alle sier.

 


CIAO
– Johanne, UWC of the Adriatic

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.