UWC of the Adriatic, Italia

Tiden har kommet for å poste mitt første UWC innlegg fra Adriatic på denne bloggen. Har brukt rundt 20 minutter på å logge inn og 30 ekstra minutter på å legge ved tre bilder, siden internettet på datamaskinen min tydeligvis liker italiensk litt for mye, og verken data-italiensken eller data-egenskapene mine er spesielt nevneverdig.

Jeg har blogget regelmessig siden jeg kom ned hit i September, så hvis noen er interessert i å lese om hvordan livet er på den beste (!!) UWC skolen, kan dere besøke johanneraabe.blogg.no
Personlig blogg, laget for å oppdatere familie, venner og eventuelle søkere til UWC. Jeg er ikke den typiske norske bloggjenta, så ta innleggene mine med en klype salt. Skal prøve å dobbeltposte noen av innlegge.

Stressfaktoren er høy er nede, men jeg liker det. Har italiensk prøve i morgen, sangtime og tre ulike øvinger i dag, siden vi førsteåringer arrangerer EE-show på fredag! I morgen kommer faktisk to representanter fra nasjonalkomiteen, noe som blir spennende. Siden vi bare er fire nordmenn her nede (alle jenter) blir det deilig å kunne snakke norsk med flere for noen dager. Jeg er seriøst bekymret over norsken min her nede, haha.
 
Legger ved noen bilder bare for å bevise at det faktisk er så nydelig her nede som alle sier.

 


CIAO
– Johanne, UWC of the Adriatic

Kanskje du er interessert i dette…