This is not goodbye – this is thank you

 

For to år siden satt jeg med sommerfugler i magen og ventet på at det skulle bli min tur. Min tur til å dra ut i den store verden og oppleve UWC med folk fra hele verden. Alle forventingene jeg hadde da har nå blitt forvandlet til erfaringer.
 
UWC byr på så mye mer enn en krevende skolegang. Det er derfor med stolthet at jeg kan si at poengsummen fra IB kun er en bitteliten del av hva jeg har fått ut av oppholdet mitt i Swaziland. Selvfølgelig er det en god ting som kan hjelpe meg videre på min akademiske reise – men det er opplevelsene som har formet nye tanker, meninger og minner som kommer til å leve i meg for alltid.
 
Jeg savner de sene kveldene fylt med gode venner, latter, prat, musikk, fudge og litt skolearbeid. Jeg savner den lille boblen på toppen av fjellet hvor mulighetene var mange til å drive med alt man ville av sport og aktiviteter. Jeg savner å dra til Mbabane med community service gruppa på tirsdager, eller å dra til stamstedet en fredagskveld for å feire at vi hadde klart nok en uke med IB. De lange reisene til Mosambik, Johannesburg og Botswana med sportslagene – hvor vi som regel bragte med oss medaljer og pokaler hjem til Swaziland, spise sjokolade med bestejentene hver onsdag, slappe av ved bassenget en slapp søndag, våkne opp klokken seks hver morgen for å løpe og trene styrke med Jasmina, norskkvelder med Ingrid og Live, de gode samtalene som alltid (!) fant sted, gå over gressbanen til frokost, lunsj og middag, lage mat med Kasper og Kamau, assembly på onsdager, tilbringe tid med Eli, engelsktimene med Pippa, tutormøtene med Mrs. Willmot… Som dere kanskje skjønner, så lever Swaziland i meg som et fantastisk minne!
 
Min tid som UWC-student er dessverre forbi, og jeg gir dermed stafettpinnen videre til nye heldiggriser som skal ut å utvide horisontene sine. Nedturer blir det nok, men tilslutt så skal nok alle se at oppturene og de gode opplevelsene er det som sitter igjen. Dette er ikke mitt farvel – dette er et stort takk til alle mulighetene jeg har fått gjennom UWC. Dette tar jeg med meg i bagasjen på reisen videre.
 
 <3

 

 Namibias flotte sandduner!
 
 Leking i bassenget i en hektisk eksamensperiode…

 

Maputo, Mosambik 

 

En vaskeekte Afrikansk elefant

Kanskje du er interessert i dette…