18 skoler i 18 land

UWC-bevegelsen består av 18 unike skoler på fire kontinenter. Hver skole har sitt eget særpreg og er formet av området de er i. For skoleåret 2019-20 har UWC Norge elever på 15 av de 18 skolene.

UWC Changshu China

Changshu, Kina

UWC Changshu åpnet i 2015 og er lokalisert ved breddene av en stor innsjø i den over 3.000 år gamle byen Changshu. Skolen har et spesielt fokus på sosialt entreprenørskap, miljøspørsmål og kinesisk språk og kultur.

Les mer om skolen

UWC Red Cross Nordic

Fjaler, Norge

Den nordiske UWC-skolen åpnet i 1995 i samarbeid med Røde Kors og ligger idyllisk til i enden av en fjord i Fjaler kommune på Vestlandet. Skolen er forankret i nordiske verdier og vektlegger miljøspørsmål, humanitært arbeid og friluftsliv.

Les mer om skolen

UWC Atlantic College

Wales, Storbritannia

UWC Atlantic College i middelalderborgen St. Donat’s Castle, ligger sør i Wales, med klippene og havet som nærmeste nabo. Siden grunnleggelsen i 1962 har Atlantic College vært kjent for sin innovative pedagogikk, sitt fokus på frivillig arbeid og sin høye akademiske standard.

Les mer om skolen

Medlem? Betal medlemskontingent! 

Som tidligere elev, foresatt, familie eller støttespiller for UWC Norge kan du betale en årlig medlemskontingent på 250kr, 450kr, eller et valgfritt beløp. Vi setter stor pris på ditt bidrag! 

Vipps til #18988

eller

Se flere betalingsmetoder