Tanker før avreise

I går da jeg så på kalenderen oppdaget jeg at det kun var 14 dager til jeg skal reise hjemmefra, for å bo i et nytt land med nye folk. Tidligere har jeg bare tenkt at avreisen er så langt fremme i tid at det egentlig ikke har gått opp for meg, jeg har tenkt at jeg har masser av tid til å gjøre det jeg vil hjemme og være med de jeg vil være med før jeg reiser.

Men i går innså jeg plutselig at to uker ikke er særlig lenge, og at jeg faktisk skal reise på UWC. Det første jeg tenkte var «herregud hva er det jeg begir meg ut på nå, vet jeg egentlig hva jeg gjør?!». Men etter å ha roet meg selv ned igjen kom jeg jo på at dette ikke er noe jeg har bestemt meg for nettopp. Dette er noe jeg har hatt lyst til lenge, og jeg har søkt på det i full visshet om hva det er.

Så hvorfor denne plutselige åpenbaringen? Jeg vet ikke. Det er vel kanskje likt meg at jeg ikke tenker så veldig langt frem i tiden, jeg har tenkt at det er mye igjen av sommerferien og at min reise til Italia bare er en diffus og uklar ting jeg skal om lenge lenge. Men det er det faktisk ikke. Det er noe som skjer nå.

Jeg skal gå på et United World College i Italia! Å, nå gleder jeg meg!

Kanskje du er interessert i dette…