Vil du stille til valg i UWC Norge?

Kjære UWC-medlemmer, 

For å gi stadig nye generasjoner av elever sjansen til å få samme UWC-opplevelsen som du hadde er vi helt avhengig av den frivillige nasjonalkomiteen i UWC Norge. Vi er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Har du lyst å stille til valg eller kjenner du noen i UWC-nettverket ditt som burde stille til valg?

UWC Norge er en frivillig medlemsorganisasjon som driftes av nasjonalkomiteen. Nasjonalkomiteen arrangerer blant introhelg for nye elever og andre arrangementer for elever og alumni, markedsfører UWC i hele landet, har kontakt med myndighetene, nominerer elever til skolene og følger opp elevene under tiden på UWC. I tillegg tar nasjonalkomiteen aktiv del i det internasjonale samarbeidet i UWC-bevegelsen. 

Nasjonalkomiteen består av alumni som jobber frivillig, og den har 25 medlemmer som er inndelt i ulike grupper som økonomi, fundraising, myndighetskontakt, elevkontakt, kommunikasjon og nettverk. 

Av disse 25 medlemmene, utgjør 11 personer styret og de møter fast på styremøter annenhver måned. Ellers jobber gruppene sammen på ukentlig/månedlig basis. For noen av vervene bør du helst være bosatt i Oslo-området, mens andre kan skjøttes fra andre steder i Norge og fra utlandet. Du kan lese mer om nasjonalkomiteen og dens arbeid.

Hvis du er interessert i å gjøre en innsats, ønsker å tipse oss om noen som kan være aktuelle kandidater eller bare vil vite litt mer, send en epost til valgkomiteen på valgkom@no.uwc.org.

Bor du ikke i Oslo? – Enkelte oppgaver kan i all hovedsak skjøttes digitalt. Ta kontakt hvis du er interessert! I tillegg til vervene i nasjonalkomiteen ser vi etter alumni som kan representere UWC utenfor Oslo som regionale koordinatorer, så meld deg gjerne til dette! 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Vennlig hilsen valgkomiteen

v/ Jon Morten Steinveg, Anita Skarpås og Sjur Hamre

For travel til å bidra akkurat nå? – Du kan enkelt bidra til UWC sitt arbeid ved å betale medlemskontingenten. Kontingenten er på 450 kr (250 kr for studenter og arbeidssøkende) og kan betales inn til konto 1503.66.34720, eller Vipps 18988.

Her kan du lese mer om hvordan du kan bidra 

Kanskje du er interessert i dette…