Snø!

Da er vinteren kommet. Her er det MASSE snø. Jeg trodde vi skulle få sånn vestlandsvinter med slaps og sånn, men neida. Det bare snør og snør. Med unntak av i dag, det sludda litt, men så begynte det å snø igjen. 
Uansett satt jeg på onsdag i møte i Ungdommens Kommunestyre, da det plutselig falt hvitt fra himmelen. UWC-delegasjonen (gjeng med tullinger) hang rundt i Dale en stund før vi kjørte taxi hjem igjen og der fant jeg folk i ekstase. Folk gråt. Folk jublet. Folk spiste snø. («It tastes just like ice, wow») Vi lekte i snøen. God middag. Ingen lekser. Eller, jeg hadde lekser, men jeg gjorde dem ikke. Noen ganger er det viktigere ting enn lekser som må gjøres. Ellers er det mus i auditoriet, kaldt i husene, varmt på badet, rotete på hjørnet mitt, rotete i hodet mitt.
 
Idag hadde vi Global Concerns, som er en dag som handler om et valgt tema (Idag: Migrasjon) og man kan velge to workshops med undertemaer. Jeg valgte klimaflyktninger og «Sex Trade» i et internasjonalt perspektiv. Det var veldig gøy. Anu fra Maldivene snakket om sitt synkende land, det var en tankevekker.
 
Idag begynner også RAINBOW WEEK, som er et utrolig morsomt prosjekt arrangert av fritidsaktiviteten GAS (Gender And Sexuality, jeg er med). Det er en uke hvor vi skal diskutere seksualitet og homofili, noe som er veldig interessant med så mange forskjellige folk. Jeg ble tatt bilde av for reklameplakater for Rainbow Week, ser heeeelt fjern ut.
 
Vi var på Outdoor Discovery i dag, turgåing. For to uker siden var det t-skjorte på tur, nå var det superundertøy. Moro! Vi drakk kakao hos hun frivillige som hadde ansvar for aktiviteten i dag. Det var superkos.
 
Føler at jeg gjør generelt lite lekser. I helgen skal jeg ta igjen som FY. 
 
 Fra første ettermiddag med snø, bare melisdryss…
 
 Sara is Globally Concerned
 
 Outdoor Discovery!
 
(…)

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.