UWC THAILAND

UWC Norge sender ingen elever til UWC Thailand i 2019.

UWC Thailand ble grunnlagt som Phuket International Academy i 2008, og ble del av UWC-bevegelsen i 2016. I tillegg til IB-elever har skolen også dagelever og elever på grunnskolenivå. Skolen tilbyr et helhetlig utdanningsprogram med fokus på mindfullness.

Tre unike egenskaper

  • Mindfulness – Skolen integrerer sosial-emosjonell læring og mindfullness i læreplanen, og arbeider for at elevene får utvikle livsferdigheter som introspeksjon, sosial forståelse og etisk ledelse.
  • Bærekraft – Skolen ligger ved bunnen av en nasjonalpark og ti minutter fra vannet, og organiserer en rekke initiativer for å ta vare på miljøet og oppfordre til bærekraftig utvikling, fra å overvåke korallrevene til å gjenopprette den lokale mangroveskogen.
  • Erfaringsbasert læring – Skolen sender elevene på ekspedisjoner, dagsturer og opplevelser lokalt, på øyen, i resten av Thailand og utenlands for å skape meningsfulle læringsopplevelser for elevene.
I klasserommet

Skolen fokuserer både på mental og emosjonell læring: Målet er å lære elevene å lære, analysere, tenke kreativt, og trekke robuste konklusjoner. I tillegg til de valnlige IB-fagene tilbyr skolen thai, russisk, mandarin, sørkoreansk, nederlandsk, bedriftsledelse, psykologi, systemdesign, gobal politikk og kunst.

Utenfor klasserommet

Skolen organiserer CAS-aktiviteter i lunsjen, etter skolen og i helgene. I tillegg reiser elevene på ekspedisjoner tilpasset ferdighetsnivået deres, fra seglturer til å arbeide med å bevare skilpaddene på øyen. Elevene planlegger sine egne prosjektuker som fokuserer på kreativitet og samfunnstjeneste.

Skoleområdet

Skolen ligger like ved et stort sports- og livsstilssenter der elevene har tilgang til alle fasiliteter, fra et 50m svømmebasseng, til løpe-, tennis-, vollyball- og rugbybaner, til et omfattende treningsstudio.

Geografisk plassering

Skolen ligger nord i Phuket, 20 minutter fra Sarasinbroen som knytter Phuket og fastlandet sammen. Landskapet i Nord-Phuket består av strender, kystområder, plantasjer og nasjonalparker.