Elevblogg

TEDx på Pearson

25. februar 2018 • Erik August

Lørdag 3. februar organiserte vi en TEDx-konferanse her på Pearson College. Vi kalte konferansen «On the Flip Side», og målet vårt var å ta for seg ideer utenfor det vanlige. Gjennom de forskjellige foredragsholderne fikk vi utforsket nye perspektiver rundt alt fra kunstig intelligens til verdien av å mislykkes. Det er uten tvil en av de opplevelsene og erfaringene jeg vil ta med videre når jeg er ferdig på Pearson i mai.

Månedens alumn februar: Karin Afeef

8. februar 2017 • Stål Garberg

Karin Afeef anbefaler alle UWC-elever å tatovere «godt nok!» i panna. Som halvt norsk og halvt maldivisk tilbrakte hun sine første seks år på en øy i det indiske hav, før hun flyttet med familien til Norge, nærmere bestemt Kolsås i Bærum. Karin gikk på Pearson College i Canada fra 1998 til 2000.

Glimt fra skolene: Erik i Canada forteller

1. november 2016 • Erik Houge

Erik går på Pearson College UWC i British Columbia på vestkysten av Canada. Campus ligger naturskjønt til for seg selv langs kysten, omkranset av grantrær.

Mitt første år på Pearson College UWC i Canada

31. mai 2016 • Aurora Eide

Det første året mitt på Pearson College i Canada har gått utrolig fort, og det har vært fullt av unike opplevelser og utfordringer og eventyr jeg aldri kunne fått på norsk videregående.

Ankomst og Orientation Week!

6. september 2013 • UWC-elev

Nå har jeg vært på Campus i fem dager, og jeg stortrives så langt! Det er så utrolig mye som skjer, og så mange inntrykk, at jeg er nesten litt overveldet.

Skamdigg dag i Canada

18. januar 2012 • UWC-elev

Les et dagbokinnlegg fra UWC Pearson!