Nettverksnytt

Månedens alumn: Vivian Lam

19. august 2019 • Mai Masuda Gylseth

1) Kan du fortelle litt kort om bakgrunnen din? Hvor vokste du opp? Hva gjør du nå?Jeg vokste opp på Hadeland med mine foreldre og en storebror. Siden UWC har jeg flyttet rundt en del og for det meste bodd i utlandet som følge av jobb og studier. I disse dager nyter jeg litt fri

Månedens alumn: Susan Eckey

19. desember 2018 • Mai Masuda Gylseth

1)      Kan du fortelle litt kort om bakgrunnen din? Hvor vokste du opp? Hva gjør du nå?Jeg heter Susan Eckey. Jeg vokste opp i Elverum med mor, far og min bror Thomas. Jeg er adoptert fra Sør-Korea og kom til Norge bare seks måneder gammel i februar 1965. Nå bor jeg i Uganda sammen med

Månedens alumn: Ann Charlott Wardle

19. mai 2018 • Mai Masuda Gylseth

Ann Charlott er født og oppvokst i Tromsø, gikk på Pearson College i Canada fra 2003-2005. Hun er UWC Norges nye organisasjonssekretær fra og med januar i år.

Russetiden på UWC

4. mai 2018 • Ane Breivik

40 norske elever holder nå på å gjennomgå avgangseksamen sin på UWC samtidig som det er norsk «russetid». På mange av skolene er det artige tradisjoner tilknyttet russetiden, og mange ser tilbake på mai-måneden med sterke følelser.

TEDx på Pearson

25. februar 2018 • Erik August

Lørdag 3. februar organiserte vi en TEDx-konferanse her på Pearson College. Vi kalte konferansen «On the Flip Side», og målet vårt var å ta for seg ideer utenfor det vanlige. Gjennom de forskjellige foredragsholderne fikk vi utforsket nye perspektiver rundt alt fra kunstig intelligens til verdien av å mislykkes. Det er uten tvil en av de opplevelsene og erfaringene jeg vil ta med videre når jeg er ferdig på Pearson i mai.

Månedens alumn: Karin Afeef

8. februar 2017 • Stål Garberg

Karin Afeef anbefaler alle UWC-elever å tatovere «godt nok!» i panna. Som halvt norsk og halvt maldivisk tilbrakte hun sine første seks år på en øy i det indiske hav, før hun flyttet med familien til Norge, nærmere bestemt Kolsås i Bærum. Karin gikk på Pearson College i Canada fra 1998 til 2000.

Glimt fra skolene: Erik i Canada forteller

1. november 2016 • Erik Houge

Erik går på Pearson College UWC i British Columbia på vestkysten av Canada. Campus ligger naturskjønt til for seg selv langs kysten, omkranset av grantrær.

Mitt første år på Pearson College UWC i Canada

31. mai 2016 • Aurora Eide

Det første året mitt på Pearson College i Canada har gått utrolig fort, og det har vært fullt av unike opplevelser og utfordringer og eventyr jeg aldri kunne fått på norsk videregående.

Ankomst og Orientation Week!

6. september 2013 • UWC-elev

Nå har jeg vært på Campus i fem dager, og jeg stortrives så langt! Det er så utrolig mye som skjer, og så mange inntrykk, at jeg er nesten litt overveldet.

Skamdigg dag i Canada

18. januar 2012 • UWC-elev

Les et dagbokinnlegg fra UWC Pearson!