Nettverksnytt

Månedens alumn: Alexander Bakke

11. april 2019 • Mai Masuda Gylseth

1) Kan du fortelle litt kort om bakgrunnen din? Hvor vokste du opp? Hva gjør du nå?Jeg er født og oppvokst i Oslo, med unntak av noen perioder i Mumbai under barneskolen. Noen måneder etter at jeg kom hjem fra UWC sommeren 2018 startet jeg det som i dag heter Concept Zero, som stort sett

Månedens alumn: Ulrikke Lien Erdal-Aase

26. juli 2018 • Mai Masuda Gylseth

Ulrikke gikk på Mahindra College fra 2011 til 2013. Hun vikarierer som UWC Norges organisasjonssekretær for Ann Charlott Wardle, som er i foreldrepermisjon.

Viktoria gleder seg til «en unik kulturell bonanza» på UWC Mahindra

11. august 2017 • Sjur Hamre

Viktoria Hellebø begynner på UWC Mahindra til høsten: — Jeg liker å bli kjent med nye mennesker, og med tanke på hvor mange ulike kulturer og nasjoner som samles på et UWC tror jeg man skal lete lenge etter muligheten til å være en del av en så unik kulturell bonanza.

Månedens alumn: Francesca Refsum Jensenius

19. juni 2017 • Stål Garberg

Francesca vokste opp i Asker og bodde der frem til hun begynte på UWC i India i 1999. Hun er for tiden aktuell med en ny bok om India, og ifølge henne ville nok ikke boken blitt til om det ikke hadde vært for UWC. Hun anbefaler at man bruker UWC-tiden på å snakke mye med dem som har andre synspunkter og prøve å bli kjent med dem man ikke forstår.

Månedens alumn: Vilde Ulset

12. januar 2017 • Stål Garberg

Vilde gikk på UWC Mahindra College i India fra 2003 til 2005. På UWC lærte hun mye om hva slags påvirkningskraft ett menneske kan ha, når man bestemmer seg for å ikke akseptere likegyldighet.

Glimt fra skolene: Maren i India forteller

22. desember 2015 • Maren Irene Gåre Bakkevoll

Maren er elev ved Mahindra UWC College. Hun forteller at gjennom IB og UWC har det åpnet seg en ny verden av ideer og tanker.

An unrealistic reality

21. januar 2010 • UWC-elev

How likely is it that 200 smart and engaged students from more then 72 nationalities should be put on the top of a hill in the middle of nowhere in India?

India, et eksotisk eventyr

2. september 2009 • UWC-elev

Jeg har nå vert i India i 5 dager. Det er et helt fantatsisk sted! Det er utrolig annerledes fra hjemme!

India her kommer jeg!

19. august 2009 • UWC-elev

Jeg er super spent! Jeg er en av de 3 heldige som skal til India! Jeg er nesten ferdig pakket og virkelig klar for dette eventyret!