Li Po Chun UWC

Månedens alumn: Johanne Marie Aagaard Laache

25. juni 2018 • Mai Masuda Gylseth

Johanne vokste opp på en gård, og ble sendt til Li Po Chun i Hong Kong fra 2009 til 2011. Gjennom kunstfaget på skolen ble hun inspirert til å skape sin egen kunst. Nå bor hun i Oslo, og er kunster.  1. Kan du fortelle litt kort om bakgrunnen din? Hvor vokste du opp? Hva gjør

Glimt fra skolene: Anders i Hong Kong forteller

19. oktober 2017 • Anders Solberg

Anders går på Li Po Chun UWC i Hong Kong. Skolen ligger cirka 40 minutter med T-bane unna selve Hong Kong sentrum, noe som gjør at elevene både bor i en av verdens kuleste byer og har fantastiske skoger og strender lett tilgjengelig.

Månedens alumn: Tore Rafoss

21. juli 2015 • Kaia Tetlie

Månedens alumn Tore Rafoss (Li Po Chun UWC Hong Kong 1997-1999) er forsker ved Universitetet i Oslo. Han er nå i ferd med å sluttføre doktorgraden i sosiologi om det offentlige ordskiftet i kjølvannet av terrorangrepet på Regjeringskvartalet og Utøya 22. juli 2011.

European Cultural Evening

22. november 2013 • Mai Masuda Gylseth

Tre uker med intens preparasjon av våre 40 medlemmer i European Cultural Evening (ECE), endte i en stor suksess forrige uke!

China Week

15. november 2012 • Mai Masuda Gylseth

Uke 44 var China Week for oss her på Li Po Chun. Les mer om reisen min i Guangdong-provinsen!

Førsteåringer!

26. februar 2011 • UWC-elev

Her i Li Po Chun UWC of Hong Kong har medelevene mine begynt å få informasjon hvem som kommer fra deres nasjonalkomiteer til høsten. Jeg er kjempespent på nordmennene og gleder meg utrolig til å ta meg av dem så snart vi får vite om dem.

Service in Cambodia

28. november 2009 • UWC-elev

A couple of weeks ago a group of 7 students and two teachers set off for Cambodia. Our trip to Cambodia was aimed at one of the three AFESIP shelters, taking care of girls who have been trafficked.

China Week og en helt ny opplevelse

1. november 2009 • Johanne Laache

En uke i slutten av oktober reiser førsteåringene i grupper til forskjellige prosjekter rundt om i Kina. Selv valgte jeg Yao Tribe B, noe som innebærer at vi skulle reise til en barneskole i Liannan, Guangdong, Kina, for å lære barn fra 4 til 11 år engelsk.