Elevblogg

30 dager igjen

10. juli 2019 • Mai Masuda Gylseth

30 dager igjen. Det har fremdeles ikke gått helt opp for meg. Snart sitter jeg i et fly på vei til den andre siden av jordkloden, klar for eventyret UWC. Helt siden UWC kom brasende inn i livet mitt kun et par dager før søknaden åpnet, har det konstant vært i tankene mine. Hva skal

Månedens alumn: Martin Fowler

5. mai 2019 • Mai Masuda Gylseth

1) Kan du fortelle litt kort om bakgrunnen din? Hvor vokste du opp? Hva gjør du nå?Jeg vokste stort sett opp på Ås i Akershus med bror, norsk mor og amerikansk far. Foreldrene mine jobbet mye internasjonalt og jeg forstod tidlig at det fantes en større verden utenfor lille Ås. Jeg bor nå i Oakland,

Elevene i Costa Rica opplever den anspente situasjonen i Nicaragua på nært hold

11. januar 2019 • Ulrikke Erdal-Aase

UWC-bevegelsen har engasjert seg i opprørene i Nicaragua etter at Amaya Coppens, en tidligere elev ved UWC Li Po Chun i Hong Kong, ble urettmessig fengslet og siktet for terror. Oda Nissen, Amayas romkamerat på UWC, skrev tidligere om hvordan hun har engasjert seg i saken. Under kan du lese om hvordan Danilo, elev ved

Livet på UWC i Costa Rica

1. desember 2017 • Margit Holmberg

Eg har snart vore fire månadar i Costa Rica – i løpet av eit tredels år har eg opplevd ei fantastisk berg- og dalbane!

Glimt fra skolene: Lars i Costa Rica forteller

22. desember 2015 • Lars Cronje Bjørndal

Lars er elev ved UWC i Costa Rica. Her forteller han om sin hverdag og mener at «etter to år på UWC vil du sannsynligvis kunne reise hvor som helst i verden og finne venn og et sted å sove.»

Dominical og Marlenes bursdag

15. november 2012 • Silje Anette Teigen

I haustferien reiste eg som sagt til Dominical, som var fantastisk! Endelig har eg bilda her, og det kjem kanskje nokon fleire seinare.

Welcome to Europe

1. februar 2012 • UWC-elev

Det er European week på UWCCR, og rundt 40 europeere er i full sving med å dele sin kultur på forskjellige måter. I går hadde vi en simulering om innvandring i Europa.

Hiking på UWC Costa Rica

19. januar 2012 • Miriam Strøm Natvig

Av og til er det OK å ta en pause fra IB, innleveringer, klesvask og community-meetings, puste ut og få satt ting litt i perspektiv.

UWCCR Introduction camp: Roble Alto

21. september 2011 • UWC-elev

Hvert år i uka etter at førsteåringene kommer drar hele skolen opp i fjellene til en camp som heter Roble Alto (Høy eik på spansk, for de som lurte)  Den nye kjemilæreren steg ganske mye på kulhetsskalaen da vi så denne videoen han lagde fra camp. Sit back, relax and enjoy.

UWC Costa Rica Class of 2011

22. juni 2011 • UWC-elev

Klassebildet fra 2011-kullet.

Neste side »