Save or Shave

Da jordskjelvet slo til i Haiti for snart en måned siden, skjønte vi fort at noe måtte gjøres. Vi hadde pengeinnsamlinger, og samlet inn $ 5,500 på det lokale kjøpesenteret. Men Jonathan og jeg ville gjøre noe mer. Her på skolen. Så vi bestemte oss for å starte en såkalt ‘Shave or Save’ kampanje. Man setter ut to bokser, en ‘Save’ og en ‘Shave’. Folk gir penger til den boksen de vil, og når kampanjen er over så gjør man det som står på boksen med mest penger. I vårt tilfelle var det mer penger i ‘Shave’, så vi klippet bort alt håret vårt. Til sammen fikk vi samlet inn mer enn $500. Håret mitt er ikke verdt så mye, og jeg er mer enn glad for å gi bort håret mitt til mennesker i nød. Og det ble gjort på Community Meeting, forran hele skolen…
 
FØR (til høyre)
 

 
ETTER
 

 
– Martin Wik Fowler, UWC Costa Rica ’09-’11

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.