Prosjektuke 2010: Isbretur på Jostedalsbreen!

18/10/2010

Forrige uke var det tid for skoleårets første prosjektuke på RCN. Det betyr at vi brukte ei uke på å gjøre noe helt annet enn det vi vanligvis gjør: alt fra HIV/aids workshops til å tilbringe ei uke med blinde studenter i Polen til å dra på fisketur.
Hva jeg gjorde?
Jeg dro (etter min mening) på den desidert mest epic prosjektuka noen sinne: Brevandring på Jostedalsbreen!

Rodrigo (Costa Rica), Lea (Spania), Regine (Grønnland), Oliver (Danmark), Sophie (USA), meg, Meta (Tyskland), Joakim (Sverige) og Grey (USA). uhu, hardcore people.

 

Roap team #1

Hva får du når du setter pigger under skoa og plasserer ei isøks i hånda på en valdris og bider henne sammen med en tysker, en spanjol og en amerikaner?
Noe liknede dette!

What way? UP!

Vi bodde i ei lita hytte, brukte dagene på å gå, klatre, prate og le. Ei fantastisk uke, noe jeg aldri har brukt en høstferie på før, og noe jeg absoultt vil huske fra mine to år på RCN!

 

 

FRED UT

 

Kanskje du er interessert i dette…

Tre av DN sine ledestjerner under 30 er UWC-alumni

Tre av DN sine ledestjerner under 30 er UWC-alumni

Sunniva Roligheten, Tiril Høye Rahn og Alexander Bakke, tre av DN sine «30 ledestjerner under 30 år som vil gjøre verden bedre», er alle UWC-alumni. Ifølgje juryen er ei ledestjerne nokon som arbeider aktivt for å framme eit eller fleire av FN sine bærekraftmål og som har utmerka seg med idear, handlekraft eller leiareigenskapar og vilje til å utfordre etablerte sanningar.