Personvern

Brukere av UWC.no

Når du besøker UWC.no lagrer UWC Norge informasjon om deg for å ivareta sikkerheten på UWC.no og gi deg bedre informasjon. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å følge deg på UWC.no, og du kan enkelt slå dem av i nettleseren din om du ønsker.

Vi bruker tre typer informasjonskapsler:

  • Interne informasjonskapsler innhenter informasjon som hjelper oss med å analysere bruken av nettstedet for å gi brukere bedre og tryggere opplevelser. Informasjonen som blir samlet inn blir lagret av UWC Norge på servere i Norge.
  • I tillegg til våre egne analyseverktøy bruker vi Google Analytics for å få et enda bedre bilde av hvordan nettstedet vårt blir brukt. Googles personvernvilkår gir mer informasjon om hvordan de bruker denne informasjonen.
  • Vi har også en Facebook-pixel på nettstedet vårt som samler inn informasjon som vi bruker for å gjøre markedsføringen vår mer kostnadseffektiv og gi deg mer relevant innhold på Facebook.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om hvilken informasjon vi samler inn og hvordan den brukes.

Medlemmer av UWC Norge

Som medlem lagrer UWC Norge informasjon om deg. Denne informasjonen er kun tilgjengelig for ansatte og tillitsvalgte med behov for å bruke den. Vi lagrer:

  • Medlemsinformasjon som kontaktinformasjon (addresse, e-post, og telefonnummer) og UWC-relatert informasjon (evt. UWC-skole, avgangsår, og tillitsverv i organisasjonen)
  • Transaksjonshistorikk for medlemsavgifter, donasjoner og andre innbetalinger
  • Din korrespondanse med UWC Norge gjennom organisasjonens ulike kanaler

Medlemsinformasjonen og transaksjonshistorikken lagres i et sikkert system i Norge. Korrespondansen lagres som regel av tjenesten som ble brukt (f.eks. Facebook). Se personvernvilkårene til tjenesten for mer informasjon om hvordan de bruker informasjonen de lagrer.

UWC Norge kan dele denne informasjonen med andre UWC-organisasjoner (som UWC International og de andre UWC-skolene).