Påske

Da er familie og venner på plass i Costa Rica, i morgen er siste dag på skolen – og rett etter siste time drar vi til Karibien. Jeg gleder meg utrolig til å ta en lite pause og bare slappe av med kjentfolk. Og noe annet jeg gleder meg veldig til er å høre hvem som kommer inn på de forskjellige skolene (og spessielt Costa Rica). Lykke til alle søkere – dere har noen nervepirrende uker forran dere -, og god påske!

 
 
– Martin Wik Fowler, UWCCR ’09-’11

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.