Over 200 deltok på UWC Norges sommerfest

Årets sommerfest 21. juni ble større enn noen gang og mellom 200 og 250 gjester – både nye og gamle elever, foreldre, alumni og UWC-venner, deltok. Festen fant sted i vakre omgivelser på Abbediengen Hovedgård hos Foreningen Norden. Takk til alle som var med å gjøre det til en hyggelig kveld!
 
Sommerfesten var også en feiring av årets avgangselever, med taler og utdeling av diplomer. 42 norske elevene som nettopp har fullført skolegangen på 14 forskjellige United World Colleges- skoler verden over. Nytt for i år var at de nye UWC-elevene, som begynner på IB-en til høsten også var med, før de dro videre på årets introhelg.
 
 
På introhelgen får elevene en smakebit av hvordan livet som elev på en UWC-skole er, de lærer om skolesystemet International Baccalaureate (IB), de får møte sine norske medelever som skal gå på samme skole som dem selv, og gjerne noen elever som allerede har gått der ett år. Vi ønsker de nye elevene lykke til på sine UWC-eventyr rundt om i verden. Velkommen til bevegelsen!
 

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.