Over 200 deltok på UWC Norges sommerfest

Årets sommerfest 21. juni ble større enn noen gang og mellom 200 og 250 gjester – både nye og gamle elever, foreldre, alumni og UWC-venner, deltok. Festen fant sted i vakre omgivelser på Abbediengen Hovedgård hos Foreningen Norden. Takk til alle som var med å gjøre det til en hyggelig kveld!
 
Sommerfesten var også en feiring av årets avgangselever, med taler og utdeling av diplomer. 42 norske elevene som nettopp har fullført skolegangen på 14 forskjellige United World Colleges- skoler verden over. Nytt for i år var at de nye UWC-elevene, som begynner på IB-en til høsten også var med, før de dro videre på årets introhelg.
 
 
På introhelgen får elevene en smakebit av hvordan livet som elev på en UWC-skole er, de lærer om skolesystemet International Baccalaureate (IB), de får møte sine norske medelever som skal gå på samme skole som dem selv, og gjerne noen elever som allerede har gått der ett år. Vi ønsker de nye elevene lykke til på sine UWC-eventyr rundt om i verden. Velkommen til bevegelsen!
 

Kanskje du er interessert i dette…