Ny organisasjonssekretær i UWC Norge

UWC Norge er glade for å kunngjøre at Ann Charlott Wardle er ansatt som ny organisasjonssekretær i UWC Norge. Hun startet i stillingen 2. januar. 
 
Ann Charlott er tidligere UWC-elev, og gikk på UWC Pearson College i Canada fra 2003 til 2005. Etterpå har hun tatt en bachelorgrad i statsvitenskap fra The American University of Paris og master i menneskerettigheter fra University of York i Storbritannia.
 
– Jeg gleder meg veldig til å komme ordentlig i gang i stillingen og ser frem til å bli kjent med alle nye og gamle UWCere. Det blir spennende å ta fatt på alle de varierte oppgavene og sette mitt eget preg på stillingen, sier Ann Charlott. 
 
Ann Charlott har bred bakgrunn fra frivillige organisasjoner, administrasjon, prosjektarbeid og fundraising. Hun har gjennomført prosjekter for veldedighet, innsamling og sponsorvirksomhet. Hun har blant annet vært prosjektleder for Vinterlyd i Tromsø, hvor hun rekrutterte, lærte opp og ledet 260 frivillige under arrangementet. Ann Charlott har også jobbet to år som frivillig for La Fondation Motrice, en fransk organisasjon som jobber med forsking på cerebral parese. Hos La Fondation Motrice var hun rådgiver til Andrea Casiraghi av Monaco.
 
Styreleder Elizabeth Sellevold i UWC Norge ønsker Ann Charlott velkommen, og sier følgende:
 
– Jeg er glad for at vi har fått en dyktig UWC-alumni med på laget, som både har et overblikk og er operativ med stor gjennomføringsevne. Vi ser fram til samarbeidet! 
 
Ann Charlott bor foreløpig i Tromsø, men vil flytte med familien til Oslo så snart som mulig. UWC Norge har allerede fått større kontor på Frivillighetshuset på Tøyen, og når Ann Charlott er på plass i Oslo vil kontoret bli bemannet fulltid og være åpent for besøkende. Da er både alumni og samarbeidspartnere velkomne innom for en prat!

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.