Mye arbeid?

Det hender det blir litt skolearbeid på UWC:

Men hvem sa at skolearbeid ikke kan være morsomt?

Jonathan (Tyskland) og Marina (Brasil):

Jeg har i det siste fått flere henvendelser fra ungdom som er interessert i UWC. Spesielt etter artikkelen min om UWC i Aftenposten i går har jeg fått gode tilbakemeldinger. Men det vanligste spørsmål er fortsatt; hvor vanskelig er det egentlig på UWC? Tar skolearbeidet all tiden deres? Har dere i det hele tatt fritid?
Nå skal det sies at UWC ikke er enkelt, langt ifra. Men sitatet «man gjør det til det man selv vil» kunne ikke vært mer sant for UWC. Det handler om fordeling av tid og ressurser. Vil man ha fritid, så får man massevis av det. Fremtidige søkere; ikke la dere skremme av kombinasjonen IB + UWC. Ta en sjanse!
 
 
– Martin Wik Fowler, UWC Costa Rica 09-11

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.