Mitt første semester ved UWC-USA

 

Mitt første semester her ved UWC-USA går nå mot slutten, og om noen dager sitter jeg på et fly på vei hjem. Det er litt sykt å tenke på at for et år siden visste jeg ikke at UWC engang eksisterte, og trodde at jeg fortsatt ville bo hjemme og nå gå VG2 med vennene mine. Det siste året her vært det mest spennende i mitt liv så langt, og jeg har lært og opplevd så utrolig mye! Jeg har lært så mye om meg selv og verden rundt meg. Ikke bare har jeg utfordret meg selv og utviklet meg akademisk og blitt bedre i engelsk, men jeg har for første gang delt rom med noen, vasket mine egne klær og feiret burdagen min uten familien. Jeg har hatt mange fine opplevelser – jeg bor i New Mexico, har campet i bunnen av Grand Canyon og feiret Thanksgiving. Jeg har møtt så mange fantastiske, morsomme og engasjerte mennesker, som jeg vet kommer til å være vennene mine for resten av livet.

Selv om det har vært utfordrende til tider, er det opplevelser jeg ikke ville ha vært foruten.

 Jeg vil virkelig anbefale alle som kunne tenke seg å gjøre noe lignende til å bare hoppe i det. Om det er et sommerkurs, utvekslingsår eller lenge opphold: bo og ta utdannelse utenlands er en opplevelse for livet, og du lærer så utrolig bye utenfor klasserommet i tillegg.

12074694_10153560823264376_2297233227367513140_n[1]

12079054_10204035326118174_7413147946033297554_n[1]

UWC+453[1]

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.