Midterm break – AC style

Hei hei alle sammen, Stine fra Atlantic College her!

Paa AC saa er den nesten blitt en tradisjon aa reise til London hver gang sjansen byr seg. Da hoostferien vaar kom, saa var det naturlig for meg aa hive meg paa en buss, fly til Norge for noen dager og saa tilbringe tid i London med skolevenner. Det er rart aa tenke at vi naa er fullt mulige og klare for a reise rundtom i verden uten mamma og pappa hengende paa slep. Jeg er vant til aa bare gaa rundt som en zombie bak mamma og pappa naar de febrilsk proover aa finne ut hvor taxiene gaar i fra og hvor hotellet vaart EGENTLIG ligger, siden den fantastiske taxi sjaafooren slapp oss av et tilfeldig sted hvor det passet han. Naa var det min tur til aa finne ut av alt dette.

Jeg ankom Gatwick paa onsdag kveld, mutt putt alene. Ingvild fra Norge skulle lande paa Heathrow, og Merone fra Canada ventet allerede paa oss i sentrum. Jeg hadde sikkert like mye bagasje med meg naa som jeg hadde da jeg dro til Atlantic College, jeg er tidenes verste pakker og ti dager for meg (hele ferien vaar) kunne like greit vaert 10 maaneder i den dypeste regnskog. Jeg kan ikke pakke.

Jeg klarte paa et vis aa komme meg paa toget inn til London. Og saa inn i en taxi. Tror jeg ble rundlurt av den sjaafooren, for de 15 pundene han sa det kom til aa koste til bostedet ble naermere 25… Jeg mootte Merone paa et tubestopp like ved hostellet vi skulle bo paa, og da vi skulle sjekke inn blir vi fortalt at det ikke er noe ledig rom for oss. WHAT?! Vi har jo forhaandsbestilt og betalt depositum. Se for dere to (snart tre) jenter alene i London en onsdag kveld klokken 11 uten et sted aa bo. Med alt for mange kofferter. Sinna Stine kom fram, og etter mye krangling saa hadde de plutselig et rom ledig til oss. I fjerde etasje. Uten heis.

Men hey, hva er ikke en ferie uten litt utfordringer? Ingvild kom senere paa kvelden, vi fikk oss en god nattesoovn og saa begynte London eventyret for fullt. Bilder sier mer enn tusen ord, saa naa er det slutt paa skrivingen fra min side. Her er min midterm!

 

Kanskje du er interessert i dette…