Lyst på skolebesøk eller møte med en UWC-elev?

Hvert år tas 40 norske ungdommer opp på et United World College og det er over tusen alumni i Norge. Hvis du vurderer å søke og har lyst på skolebesøk av en UWC-elev eller infomøte der du bor skal vi prøve å få det til! 

United World Colleges (UWC) er en utdanningsbevegelse med skoler i 17 forskjellige land. UWC tilbyr et internasjonalt miljø, spennende aktiviteter og en toårig, globalt anerkjent utdanning (IB). Hvert år tas 40 norske elever opp til UWC. Elever kan søke når de går 1. klasse på videregående. Søknadsfristen er 25. januar 2018, og søknadsskjemaet vil bli tilgjengelig i slutten av oktober. 

I høst arrangerer vi informasjonsmøte om UWC i Oslo og vi planlegger også møter andre steder i Norge. Her kan interesserte søkere treffe tidligere elever og få informasjon om hvordan det er å gå på en UWC-skole, stipendordningene og opptaket. Foresatte og søsken er også velkomne! 

Informasjonsmøte i Oslo – streames live på Facebook

Torsdag 26. oktober arrangerer vi infomøte hvor du kan treffe tidligere elever og få informasjon om skolene, stipendordningene og opptaket. Møtet vil bli streamet live på UWC Norges Facebook-side

Møtet finner sted fra kl. 19.00-21.00 på Frivillighetshuset, Kolstadgata 1 på Tøyen. For mer informasjon, se vårt Facebook-arrangement.  

Facebook-gruppe for alle som vil søke

Vurderer du å søke UWC og har spørsmål rundt fag, skolene, aktivitetene – ja, alt? Da bør du bli med i den nyopprettede Facebook-gruppen UWC-søkere 2018!

Her vil du får sjansen til å stille spørsmål til nåværende og tidligere elever. 

Lyst på skolebesøk eller infomøte der du bor?

Vi ønsker at så mange som overhodet mulig får vite om UWC og søker ved opptaket til neste år. Den beste måten å bestemme seg for om man er interessert er å høre fra UWC-elever direkte. Hvis du ønsker besøk på din skole eller et infomøte der du bor, vil vi prøve å få det til! 

Registrer din interesse her: 

[contact-form-7 id=»2170″ title=»Infomøte 2018″]

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.