Interessert i Swaziland?

Hei!

Har du akkurat søkt på UWC og lurer på mer om hvordan det er i Afrika? Jeg har posta mange innlegg på bloggen min http://pasjonsfrusk.blogspot.com om hvordan mine første to uker har vært. Dessverre er det kun ett bilde, og det er fordi internetten er veldig dårlig så det tar ganske lang tid å laste opp. Men jeg lover at jeg skal publisere noen snart! Er det noen spørsmål om dette paradiset så er det bare å sende en mail til ane92ane@hotmail.com.

Til slutt vil jeg bare si at Waterford er en helt fantastisk skole! Lærerne virker dyktige, naturen og det meste er veldig forskjellig fra Norge noe som er utrolig spennende! Og som sagt, ikke vær redd for å ta kontakt 🙂

.Ane

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.