India her kommer jeg!

8 og en halv dag igjen!!

 

Jeg er super spent! Jeg er en av de 3 heldige som skal til INDIA!! Jeg er nesten ferdig pakket og virkelig klar for dette eventyret! Det er trist å dra fra fok her hjemme, men det er en viktig del av opplevelsen og vi kommer til å lære mye om oss selv gjennom det.

 

 

 

I dag hadde jeg faktisk besøk av Sophie fra Nederland som også skal begynne på Mahindra United World College og India. Det var utrolig gøy å møte henne! Hun og familien spsie middag hos oss. Det var veldig greit for foreldrene våre å prate litt sammen tror jeg. Mamma og Pappa føler seg litt tryggere nå.

 

JEG GLEDER MEG SÅNN!!
 
Klem fra MArte

 

 

 

PS: jeg er veldig glad i klemmer, så jeg ser skikkelig frem til å klemme «verden»!

 

 

 

 

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.