India her kommer jeg!

8 og en halv dag igjen!!

 

Jeg er super spent! Jeg er en av de 3 heldige som skal til INDIA!! Jeg er nesten ferdig pakket og virkelig klar for dette eventyret! Det er trist å dra fra fok her hjemme, men det er en viktig del av opplevelsen og vi kommer til å lære mye om oss selv gjennom det.

 

 

 

I dag hadde jeg faktisk besøk av Sophie fra Nederland som også skal begynne på Mahindra United World College og India. Det var utrolig gøy å møte henne! Hun og familien spsie middag hos oss. Det var veldig greit for foreldrene våre å prate litt sammen tror jeg. Mamma og Pappa føler seg litt tryggere nå.

 

JEG GLEDER MEG SÅNN!!
 
Klem fra MArte

 

 

 

PS: jeg er veldig glad i klemmer, så jeg ser skikkelig frem til å klemme «verden»!

 

 

 

 

Kanskje du er interessert i dette…