God stemning på sommerfest med UWC-alumni

Fredag 3. juni samlet noen av flere tusen norske UWC-alumni seg for å feire UWC, sommeren og seg selv! Vi skålte i velkomstdrinker, jublet over nye nettsider, et og annet visittkort ble utvekslet, og modige sjeler prøvde seg på stupebrettet ved Tjuvholmen. Kreative alumni bidro også med mye super underholdning.
 
Vi i UWC Norge håper at flere og flere alumni ser gleden og verdien i å holde kontakten med den store norske UWC-familien etter hjemkomst, og håper å se enda flere på både sommerfest og julebord fremover! Alle er velkomne – og ta med en venn! 
UWC-familien består av store talenter i alt fra finans til omsorgsarbeid, og på festen viste tre unge alumni sine kreative talenter. Hvis du vil lese mer av Ylva Wærenskjold, som kommer med en ny bok i høst, kan du finne henne her. Tellef Raabe kan du høre på her, og Dag Tordsson her!

 
De flashy lokalene ble lånt ut av Corporate Communications, og vi vil takke de to UWC-alumniene som jobber der, Kaia og Stål, for at de overtalte sjefene sine og for at de ble igjen for å rydde. Mange lurte på hvor den fantastiske veggismaten kom fra, og det var Habibi
 
Vi ses neste sommer! 🙂 

Kanskje du er interessert i dette…