Førsteåringer!


Hei blogglesere!

Her i Li Po Chun UWC of Hong Kong har medelevene mine begynt å få informasjon hvem som kommer fra deres nasjonalkomiteer til høsten. Jeg er kjempespent på nordmennene og gleder meg utrolig til å ta meg av dem så snart vi får vite om dem.

Å ja, denne morgenen i Hong Kong har jeg mye å glede meg over: om to dager blir svømmebassenget åpnet igjen, om to uker er jeg i Thailand på project week der vi skal bo i en elefantslandsby og etablere et resirkuleringssystem for landsbybeboerne, jeg har tilgang på et stykke brunost og det er apple crumble i kantina idag.
Om du er en potensiell førsteåring og skeptisk til kinamat over to år, sjekk ut Kantinemenyen vår.

Ja nei no bør jeg vel egentlig komme igang med leksene mine så alle mandarintegnene ikke forsvinner ut av hodet mitt.

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.