European Cultural Evening

Pre-events, Facebook profilbilder, en stor middag og en forestilling. I en cultural evening skal alt representere én spesiell region. Her på Li Po Chun UWC har vi 7 regioner og i løpet av de to årene her får man oppleve en cultural evening for hver region. Tre uker med intens preparasjon av våre 40 medlemmer i European Cultural Evening (ECE), endte i en stor suksess forrige uke!

 
Europere i kantinen før middag

Det hele var bygget opp som et bryllup mellom vår kjære norske førsteåpring Brage, og spanske Miren, hvor middagen bestod av deres ankomst og tale av Lucas, som ‘Brages far’. Maten var selvfølgelig veldig Europeisk; kjøttboller, fisk, poteter, pasta med fersk pesto og tomater, eplekake og andre delikatesser. 

 
Pynting av kantinen
 

 

 

 

Vi Norske andreåringer som ‘Brages foreldre’
Brudeparets ankomst og Lucas sin tale
 
 
Etter middagen var det forestillingen; Brage og Mirens bryllupsreise. Det hele ble tatt opp, og kan bli sett på Youtube. Den Skandinaviske scenen er etter 16 minutter.
 
 

 

 
Ellers er det mye annet å gjøre her på skolen, denne uken har vi hatt Recycle Week og denne helgen er den årlige stafetten 24 Hour Race-Running to Stop the Traffic.
 
Mai
Li Po Chun UWC 12-14

Kanskje du er interessert i dette…