En måned på UWCCR

Wow. Wow. Wow. Jeg har nå bodd i Costa Rica i over en måned. Det er utenkelig. Selv om tiden har gått utrolig fort, føles det som om jeg kjenner alle her så utrolig godt. Det har sikkert litt å gjøre med det at vi bor oppå hverandre 24/7.

Jeg har fått venner fra rundt om i verden. Jeg har lært nye ting om forskjellige kulturer, mennesker, livssyn, fag, matretter, språk, og ikke minst meg selv. Selv om jeg hadde mange forventninger da jeg kom til UWC, så visste jeg ikke helt hva jeg skulle forvente meg (og jeg ville ikke det heller, i frykt for å bli skuffet). Men UWC har lært meg mye mer enn jeg hadde håpet på. Jeg sitter ved siden av en fra Finland og Guatemala ved frokostbordet, gjør matte ved siden av en fra Brasil, og gjør spansk med en fra Libanon. Jeg har kommet opp i uventa situasjoner, tatt på meg roller jeg aldri hadde trodd jeg skulle, og lært å bo på rom sammen med andre. Men med alt dette har jeg også lært ting om meg selv. Viktige ting. Jeg har lært mer om hvem jeg er enn jeg har gjort på lenge, jeg har fått et bedre bilde av den personen jeg er, og de verdiene jeg står for. Og det, det hadde jeg aldri forventet. I alle fall ikke etter kun en måned her.

– Martin Wik Fowler, UWC Costa Rica ’09-’11

PS: Følg meg på twitter, og bloggen min.

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.