Informasjon for nåværende elever

Velkommen til elevsidene! Vi i Nasjonalkomiteen arbeider for at tiden din på UWC skal bli så givende og lærerik som mulig. Her på elevsidene finner du nyttig informasjon for norske UWC-elever om alt fra norsk self taught til tiden etter UWC. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har innspill til elevsidene!


Norsk

Forbered deg til norskeksamen

Informasjon om norskfaget på IB, forslag til leselister og andre hjelpemidler, skrevet for norsk self taught-elever.

Les guiden


Etter UWC

Forbered deg på livet etter UWC

Det er aldri for tidlig å tenke på hva du skal finne på når du er ferdig på UWC! Her finner du tips til muligheter etter studiene.

Les guiden


Støtte

Søk om støtte

Informasjon om hvordan du søker om støtte fra Lånekassen eller tilleggsstøtte fra UWC Norge.

Les guiden

Nyttige kontakter

  • De elevansvarlige, Maren og Johanne, følger opp alle de norske UWC-elevene, og vil gjerne høre hvordan du har det. Dere kan kontakte dem på Facebook Messenger (elevansvarlig.uwcnorge) eller e-post (elevansvarlig@uwc.no).
  • Kontoret kan svare på det aller meste, spesielt alt som handler om økonomi. For tiden vikarierer Ulrikke for Ann Charlott, som har fødselspermisjon. Du kan kontakte Ulrikke på telefon (466 77 071) eller e-post (info@no.uwc.org).
  • Kommunikasjonsgruppen vil gjerne høre om artige sprell ved skolene! Ta gjerne kontakt per e-post (kommunikasjon@no.uwc.org) hvis du har lyst til å dele noen glimt fra UWC-hverdagen din på elevbloggen eller noen av de andre UWC-kanalene.