De nye elevene har fullført introhelgen!

7.-9. august var de nye elevene på introhelg på Gulsrud leirsted og fikk sin første smakebit på UWC-opplevelsen. De ble bedre kjent med hverandre og deltok i interessante diskusjoner om hvorfor de valgte UWC, hvordan man navigerer et miljø med mennesker fra hele verden, og hvordan de tror deres tid på UWC-skolene kommer til å være. De lærte også om IB-systemet (International Baccalaureate)

Det var også forventningsavklaring rundt skolene ved å snakke med nåværende elever og informasjon om hvordan UWC håndterer korona-situasjonen som er en utfordring for en internasjonal organisasjon. Men med gode og fleksible løsninger har vi klart å få alle elevene våre til en UWC-skole.

Nå er neste steg avreise til de forskjellige skolene og de får virkelig komme i gang med de neste to årene.

Lykke til 2022-kullet!

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.