Costa Rica sin nasjonaldag!

 


Meg, Tora og Susanne i våre hvite kjoler
Klare for Costa Rica sin Nasjonaldag!

Hei!

I dag har vi feriert nasjonaldagen til Costa Rica!

Dagen begynte tidlig fordi skolen hadde vært så heldig å få Patch Adams til å komme til skolen vår og holde foredrag! Patch Adams er utdannet doktor, men er kanskje enda mer kjent for å være en profesjonell klovn og en sosial aktivist! Etter å ha hatt noen urolige ungdomsår bestemte han seg for å aldri ha en dårlig dag igjen, dette får han til ved å alltid gjøre det beste ut av dagen! 🙂 Foredraget hans var utrolig interessant og jeg anbefaler dere alle til å finne ut mer om han på nettet!

Jeg har aldri sett skolen så fargerik som i dag! Alle landene representert på skolen hadde vært sitt flagg og de aller fleste hadde også på seg sine nasjonaldrakter. Uheldigvis hadde ikke vi norske tatt med oss bunadene våre, grunnen var at det hadde blitt altfor varmt og at de var litt for tunge og store til å ta med, men jeg må innrømme at det hadde vært utrolig flott om vi hadde hatt dem på! For å prøve å kompensere for bunadene hadde vi, de 3 norske jente, på oss hvite kjoler og røde slikebånd i håret. Selv om det var Costa Rica sin nasjonaldag må jeg faktisk innrømme at jeg fikk litt 17. mai følelse da vi gikk i parade å veivet med det norske flagget.

Nasjonaldags paraden her er utrolig livlig. Skolen hadde sitt egent band/korps som spilte latinske rytmer mens alle danset og koste seg , selv om det var utrolig varmt!

Maten i kantinen i dag var spesielt god, og vi fikk dessert som smakte ganske likt som norsk risengrynsgrøt, utenom at denne var tilsatt nøtter og rosiner.

I morgen er det tilbake til vanlig skole igjen, så jeg får nok sette i gang med å gjøre litt lekser.

Ha en god uke!

Emily (UWCCR 09/11)

Kanskje du er interessert i dette…