China Week

Uke 44 var China Week for oss her på Li Po Chun. Alle førsteåringene ble delt inn i 7 forskjellige grupper og hver gruppe hadde hvert sitt prosjekt.

 
Jeg var i gruppe 3 og vi dro til en landsby i provinsen Guangdong hvor rundt 70 folk som har hatt spedalskhet bor. Vi dro i samarbeid med en organisasjon som heter JIA (Joy in Action) som sender frivillige til landsbyer i Kina som er i samme situasjon som der vi dro. Vi sov alle sammen på gulvet i en av bygningene i landbyen, lagde vår egen mat, gikk rundt å snakket med menneskene og hjalp til med å forbedre miljøet i landsbyen. 

Husene i landsbyen

 

Vi lagde sement

som vi fylte grøfta med 

Siste dagen lagde vi mat for alle, ca 80 personer

Mat!

 

Utrolig solnedgang den siste kvelden

Bilde av landbyen på vei ut

Bildet med alle i landsbyen

Mai
Li Po Chun United World College
www.maiatlpc.blogspot.com

Kanskje du er interessert i dette…

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

Savner du UWC-engasjementet og UWC-folka?

UWC Norge er på jakt etter dyktige, engasjerte og motiverte alumni som kan tenke seg å gjøre en innsats for UWC. Nasjonalkomiteen i UWC Norge består av over 20 alumni som jobber frivillig i ulike grupper som steller med arrangementer, promotering, elevkontakt og mye annet.

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Bli betre kjend med fire UWC-alumni innan akademia

Etter to år ved ein UWC-skule er moglegheitene mange. Her kan du lese om fire UWC-alumni som alle har teke steget vidare inn i akademia – med kvar sine vidt ulike forskingsfelt. Nils H. Korsvoll, Sirianne Dahlum, Ragnhild Freng Dahle og Marte C.W. Solheim er alle fire ein del av Akademiet for yngre forskere, ein tverrfagleg møteplass og forskingspolitisk plattform for yngre forskarar samt en pådrivar for nyskapande forskingsformidling.