Begynner å bli «klar for verden»

Avreise nærmer seg virkelig med stormskritt, og hvem trodde at tiden kom til å gå så fort? Føles som om det var i går at jeg håpefullt sendte UWC søknaden min i posten. Jeg vet ikke helt hvordan det jeg føler nå kan beskrives, men jeg er mildt sagt gira og klar for å reise, samtidig som jeg kjenner sommerfugler i magen av tanken på å forlate alt det som er trygt her hjemme for å reise til et helt ukjent sted med mange ukjente mennesker.
 
At jeg skal reise blir også mer og mer virkelig for hver dag som går, fikk for ikke så lenge siden vite hvem jeg skal bo på rom med og vi har fått program for hva som skal skje den første uken. Alt er så spennende. Vi skal blant annet til Kravice Waterfall, ha cozy evenings og barbecue.
 
Jeg skal begynne på UWC Mostar i Bosnia- Hercegovina og det er kun sendt norske elever dit en gang før for en stund tilbake! Så det er bra at Norge nå er representert der også! Skolen i Mostar er litt annerledes for den har ikke ett definert campus som de fleste andre UWC skoler, men det har jo egentlig ikke så mye å si! Her ser dere den ultra kule skolen vår som ligger midt i byen: 
 
 
 
Introduction week, IB, CAS, UWC – i can’t wait. Nå er jeg klar for verden og for å begynne på UWC! Vil også ønske alle andre lykke til med nytt skoleår.
 
Anita Skarpås
UWCiM ‘14

Kanskje du er interessert i dette…