Armand Hammer United World College

Hallo alle sammen!

Jeg har nå vært i UWC-USA i 1,5 måned, og jeg har det helt topp. Campus er konge, og folkene her er noen supre mennesker. UWC er herlig men livet er intens. Du har mye å gjøre hele tiden. Det første året er det kanskje ikke fullt så mye skole som andre året, men da er du med venner eller snakker med folk hjemmefra. Uansett, følte jeg at man ble overrasket av at man ikke har så mye tid til å snakke med venner og familie hjemme, men dette har også noe med tidsforskjellen på 8 timer.

Jeg har allerede opplevd flere utrolige ting. Jeg har opplevd Hot Springs, som er en av godene av skolen i usa. Det er enkelt sagt et naturlig boblebad i naturen, noe som er ganske digg etter en full dag med skole og arbeid. I de to første ukene dro vi 5 dager til en ranch noen timer unna, hvor vi også gikk en tur i fjellene, som også er en del av Wilderness, som er noe du må gjøre her. Men noe som var enda større, var turen til Grand Canynon, som jeg gjorde forrige uke. Jeg og mitt team, gikk i 3 dager ned i Grand Canyon og opp igjen, og jeg kan si deg at Grand Canyon er stort! Det er mye større enn det du tror, og følelsen av å være omringet av de massive fjellene, var helt utrolig. Hvis du noen gang får muligheten til å ta en tur i Grand Canyon, gjør det! er masse bilder på min og Heidi Egeland sin blogg, castlelifeuwc.blogspot.com.

Forrige uke ble jeg offisielt en del av UWC-USA, når jeg skrev meg inn i boka. Alle tidligere studenter har skrevet navnet sitt og hvor de kommer fra i den boka, og man kan bla seg tilbake for å se hva dine, for eksempel 7 og 8 åringer het.

 Dette er bildet av meg etter jeg skrev meg inn i den boka, med vår president, Lisa Darling.

Dette er fra Grand Canyon.

Hittil har UWC vært en drøm, med mye skolearbeid, men du blir ganske vandt til det. Til alle som tenker på å søke, så anbefaler jeg dere det sterkt, og til andre UWCere, UWC er fortsatt topp.

Fra Jørgen Johannes Liland, fra Oslo. UWC-USA

Kanskje du er interessert i dette…