Årets søkertall er klare

 

Søknadsfristen til UWC-skolene gikk ut 25. januar, og i år havnet vi på 150 søkere totalt. Dette er en oppgang på ca 20 prosent fra i fjor. Med unntak av Nord-Trøndelag, har det kommet inn søkere fra alle landets fylker. Fremdeles er det flere jenter enn gutter som søker UWC. Leder for kommunikasjonsgruppen i UWC Norge, Stine Ravnå, sier følgende om årets søkertall:

 

«Kommunikasjonsgruppen har jobbet målbevisst med å få norske ungdommer til å bli oppmerksomme på UWC-tilbudet. I år har vi satset spesielt på å nå ut til ungdommene gjennom sosiale medier slik som Facebook, Instagram og Twitter. Vi er fornøyde med årets søkertall og vil fortsette arbeidet med å synliggjøre UWC-skolene i tiden fremover.»

 

Nå er søknadene inne til behandling hos nominasjonskomitéen, før et utvalg søkere blir invitert til intervju i Oslo. Nivået på årets søkere er høyt, og elevansvarlig i UWC Norge, Anita Christensen, uttaler:

 

«Vi har søkere fra Kristiansand i sør til Vadsø i nord, og det er inspirerende å lese søknader fra så aktive og engasjerte ungdommer!»

 

Vi ønsker alle søkerne lykke til i prosessen videre! 

 

 

 

 

 

 

 

Kanskje du er interessert i dette…